Ronni Møller's picture
Randers
Denmark
Tel: +45 22271210
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Mit navn er Ronni Møller. Jeg er født den 24. September 1982. Hele mit liv har jeg holdt af æstetik og af at male, tegne og forme. Jeg er aotodidakt kunstner, men uddannet kok og pædagog.

Til daglig er jeg fleksjobber og arbejder lige nu i administrationen hos AOF, i Randers hvor jeg bor. Tidligere har jeg arbejdet som kunstfaglig værkstedspædagog på en kunstskole for mennesker med særlige behov. Her arbejdede jeg tæt sammen med forskellige kunstfaglige undervisere og personer med stor erfaring indenfor kunst, der sammen med vores elever og outsiderkunstnere var og er en stor inspiration. Jeg elsker de stærke farver og de tossede, fantasifulde og finurlige udtryk.

Desuden lader jeg mig inspirere af arkitektur og naturens farver og former. Jeg bor tæt på Gudenåen, hvor jeg ofte traver rundt ved, og fordyber mig i dyr, planter og hvad der ellers lige fanger min opmærksomhed. Jeg elsker også at suge indtryk til mig i byerne, hvor jeg begejstres af forskellige bygningsværker og skulpturer i det offentlige rum. Igennem min kunst udtrykker jeg min sorg, min vrede, min nysgerrighed og min glæde. Det er for mig en måde at udtrykke de emotioner, der ellers hober sig op og tvinger mig ind i mørke, med angst og depression. Her er Artmoney formatet en fantastisk og overskuelig størrelse at arbejde med! ;)

Som kok er jeg uddannet primært i det franske a la Carte køkken, i Paris. Her blev der lagt stor vægt på præcision og skønhed i udførelse og præsentation af retterne. Det var min første vej til det udøvende kreative. Her har jeg leget med farver, former og udtryk i mine helt unge år. Foruden har jeg travet rundt i Paris, og andre byer, ladet mig begejstre på museer og i byens arkitektur og udformning. Det har jeg gjort siden, hvor end jeg kommer hen :) 

Jeg holder meget af de ekspressive og skæve, og af at eksperimentere med forskellige udtryk og materialer. Dog fylder akvarel, oliepasteller og akrylmaling en del i det jeg laver. Foruden arbejder jeg i vindseltråd, hvor jeg laver skøre og fantasifulde dyr, særligt holder jeg af mine rensdyr/hjorte, som man sikkert vil opdage med tiden! :) 

Venligst

Ronni