Neumann's picture
Nykøbing Falster
Denmark
Tel: +45 40508141
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Thomas Neumann Jørgensen

BETALING MED MOBILPAY TILBYDES TIL ADDRESSER I DANMARK. MED RABAT PÅ 25 KR PÅ FORSENDELSEN. Send besked

Mine malerier er som regel af intuitiv karakter. Jeg vil ikke bekrive dem som hverken landskab, illustrative eller bare abstrakte. Jeg forsøger oftes at skabe et rum, med de farver og former der falder mig ind. Der kan godt ligge en tanke til grund, men motivet vil nogen gange en anden vej, og så følger jeg den.

Mit virke som kunstner har i stor udtrækning været uden for den gængse kunstscene. Jeg har igennem 3 årtier arbejdet med illustration, formgivening, skulptur, vægmaleri og design. En stor del af de projekter jeg har været indblandet i, har været finansieret af erhverv, og i samarbejde med andre designere, kunstner og kunderne selv. Dette har skabt en temmelig stor spredning i min port folie, hvor ikke alle værker er udtryk for mit personlige standpunkt. Men i alle henseener, lærer man noget, man kan tage med sig til noget andet. Om det er kunstnerisk tankegang eller håndværksmæssig kunnen, så kommer det i posen, og kan bruges i fortællingen senere hen.
Jeg har aldrig være bange for at tage en udfordring op. Med den holdning bliver man indblandet i alt muligt, og jeg har arbejdet i alt fra papir og digitale medier, til træ, jern og betonkunst i mange meters højde. Malleriet har dog altid haft en central placering hos mig, og det frie maleri, giver adspredelse fra bundne opgaver, samt grobund for nytænkning. Her opstår også ideer, som jeg tager videre med ind i større skulpturer, hvor den fysiske verden alene betyder man må arbejde lidt mere målrettet. Udfordringen består deri at forene alt i en større enhed.