Artmoney på Postbox

Har du lyst til at udstille dine artmoney eller måske være med til at lave workshops på Postbox på Postgrunden på Bernstorffsgade 34?

Jeg har booket en af containerne på den åbne markedsplads alle torsdage, fredage, lørdage og søndage i ugerne 27, 28 og 29 (juli).

Her udstiller vi artmoney og anden kunst og laver workshops.

Hvis du har lyst til at tage ansvaret for en dag og lære fra dig eller stå for et andet event af en art, så koster det ikke noget at være med. At tage ansvaret for en dag betyder, at man skal åbne og lukke boden. Åbningstiderne er torsdage/fredage 14-18 og lørdage/søndage 11-18. Postbox har en Facebook-side, hvor man kan lave et event.

Hvis du bare har lyst til at få dine artmoney udstillet, så koster det 25 kroner for en enkelt weekend eller 50 kr. for at være med i alle tre. Containeren koster 500 kr. og hvis mange melder sig, så bliver det bare billigere. (Dog, hvis du gerne vil have sendt dine artmoney hjem med posten, skal du selv betale udgiften).

Du kan finde ud af mere om Postbox på Facebook. Bare søg efter ”Postbox”.

Hvis du er interesseret eller vil høre nærmere så skriv til mig gennem Artmoney.org eller via min Facebook-profil med samme navn.

/Dull Fantastique

Location:
Bernstorffsgade 34
Date:
Event admin: Dull Fantastique