The gathering - Nr.2

Serial no.: Sara Legind-Hansen-2019-002
  • Style: Cartoon
  • Color: Green
  • Material: Canvas
  • Thickness: Above 2 mm

Description in danish:

Sara Legind-Hansen - Billed- og Mosaikkunstner - saralegind@gmail.com

Mine værker med fabeldyr og fantasi-skabninger har karakter af emaljelignende reliefstrukturer med en blank overflade, der indbyder til berøring.

Motivkredsen handler om de dyr, der var for kantede og skæve til at få en plads i Noahs Ark. Deres personligheder stritter i alle retninger, og har mange facetter. Derfor var de for uoverkommelige at tage med ombord! 

Ligesom med de skæve dyr, der ikke var plads til i Arken, findes der i vores samfund masser af mennesker og personlighedsmæssige forskelligheder, som vi har svært ved at rumme og give plads til. Vi har også svært ved at rumme vore egne kantede sider – ingen viser alle facetter af sig selv i det første møde med en anden person, og nogle facetter prøver vi at gemme lidt, fordi vi ikke opfatter dem som gode, socialt acceptable elementer i os selv.

De mange fabeldyr repræsenterer sider af os selv og hos andre, som vi ikke giver plads til. Dyrene kigger på os fra alle vinkler – nysgerrige, frække, måbende, kede af det, måske glade eller spørgende. Dyrene vil os noget – de vil SES og lukkes ind i vores univers – i os selv. 

Derfor har de alle øjne – og nogle har mange øjne, fordi de har mange facetter og personlighedstræk. Når du står foran et af mine værker, bliver du kigget på samtidig med, at du kigger!

Price: USD 50.00
Shipping fee: USD 10.00