Artmoney for sale

This user has no artmoney for sale.

Artmoney collection

Pages

Sold artmoney

Pages

Past events

McKafé, Landevejen 3, Nordenbro, 5932 Humble

Artmoney i McKafé-Galleri på Langeland

Vi gentager succesen fra sidste år, og udstiller Artmoney fra mere end ti dygtige kunstnere, i den lille alternative oase McKafé.
Prinsessegade 105, 7000 Fredericia

Artmoney Pop-up Galleri

Lille mobilt pop-up galleri med artmoney fra ti kunstnere fra hele Danmark.
Mc Kafé, Landevejen 3, Nordenbro, 5932 Humble

Artmoney udstilling på Langeland

Fredag d.29.juli kl.15 bydes på et lille glas og en fin oplevelse til fernisering i Mc Kafé på Langeland.
Sue InkslingerGypsy Thomsen's picture
Brenderup
Denmark
Tel: +4540980619
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Skabt i 1973 af en kunsthåndværker-mor og rebel-far. Man sagde: "født med en blyant i hånden", og jeg bevæger mig stadig ikke længere væk hjemmefra end til den lokale brugsforening, uden at medbringe et minimumsudvalg af skriveredskaber, lim og papirlapper!

De første 24 år af mit liv, skøjtede jeg rundt mellem kreative eksperimenter og udfordrende udtryksformer og omgangsformer, indtil jeg landede det sted der kunne det hele for mig, på én gang, som tatovør! Gav det den bedste tid af mit liv, indtil kroppen gav op overfor de fastlåste og krampagtige arbejdsstillinger og jeg søgte videre og tilbage til eventdesign, scrapbøger og arkiver.

Nu er jeg mellemlandet, i grænselandet, på endnu en station i livet, som "Tidsrejsende Dimsekunstner".
Jeg begrænser mig sjældent til to dimensioner og ét materiale, men dimser med stoflighed, lyden af papir, lugten af lim, ild, rust, sværte og fornemmelsen af hvad der sker når jeg sætter det sammen.

Jeg er besat af tanken om tid, forbundne tidslinier, slægtslinier, livsbaner, svundne tiders dokumenter og håndskrevne noter på sprog ingen forstår, antikvariske bøger, dimser og dingenoter på deres livs allersidste endestation, dér hvor ingen andre kan bruge dem til noget længere. Mine kodeord er steampunk, historie, rejser, sprog, verden, viking, fantasy, genbrug, affaldssortering, patina, scrapbooks, mixed media, collage, inspiration, motivation og karma og jeg er vild med udfordringen i at opfinde forskellige kombinationer af dem i formatet 12x18cm.

Namaste
Sue