Artmoney for sale

This user has no artmoney for sale.

Nordisk Brænderi's picture
Hjortdalvej 227
Fjerritslev, 9690
Denmark
Tel: +45 20933656
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Nordisk Brænderi accepts up to 50% payment in artmoney.

Nordisk Brænderi er et mikrodestilleri i Nordjylland, som i 2009 startede det gode håndværk med produktion af eksklusive og unikke brændevine og snapse på nordiske frugter, bær, urter mm. Fælles for produkterne er, at vi kun bruger de bedste råvarer, som udvælges, sorteres og bearbejdes manuelt gennem hele produktionsprocessen for at sikre den bedste smagsoplevelse for vores kunder

2015 var et godt år for brænderiet, hvor det regnede med medaljer. Nordisk Brænderi blev kåret til Distillery of The Year ved Berlin International Spirits Competition. Nordisk Gin vandt en dobbelt guldmedalje ved the Fifty Best Gins i New York, Whisky Special Edition No. 1 vandt guld ved San Fransisco World Spirits Competition, Thy Whisky Fad No. 1 vandt sølv ved San Fransisco World Spirits Competition, Filippa æblebrændevin vandt sølv ved Berlin International Spirits Competition og druebrændevin vandt bronze ved Berlin International Spirits Competition. Desuden kan nævnes, at Skotlander Rum I, Skotlander White Rum og Skotlander Rum III, som produceres hos Nordisk Brænderi, vandt mange medaljer samme år.

Destillationsprocessen foregår på et håndlavet Müller kobberdestillationsapparat fra Schwarzwald i Tyskland. Bernd Müller, som er mesteren bag dette fremragende Aroma destillationsapparat, er tredje generation i firmaet. Apparatet som vi benytter er udstyret med en Aroma kolonne, som er designet til at udtrække smagen af mæsken - dvs. det, der destilleres på. Dette giver en unik og intens smagsoplevelse i vores produkter.

Du har mulighed for at betale med Artmoney på følgende produkter: alle brænderiets snapse og brændevine på lager samt Nordisk Gin. 

INTRO FILM