Melanija Talijanovic's picture
Vanløse
Denmark
Tel: +45 60767470
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Jeg hedder Melani, er 23 år og bor i Vanløse.

Jeg er ret ny på artmoney, men jeg har malet og tegnet i mange år nu. Jeg blev forelsket i konceptet med artmoney lige så snart, jeg hørte om det for et par måneder siden, og besluttede mig for at være en del af det og tage det mere seriøst med at være kunstnerisk. 

Til daglig læser jeg Molekylær Biomedicin på KU, og det er så rart at kunne tage en pause fra den stressende hverdag og slappe af, mens jeg maler eller tegner. Når jeg kommer i gang med det, kan der gå flere timer uden, at jeg lægger mærke til det. 

Jeg begyndte at male på lærred for første gang i 2018, da min kæreste ønskede sig et maleri i fødselsdagsgave. Jeg kom i gang med at male det for sjov, men resultatet blev ret godt og nu hænger det op i vores lejlighed. 

Jeg har ikke et bestemt motiv, som jeg altid maler eller tegner, men kun det, jeg i øjeblikket bliver inspireret af. Jeg elsker at male natur, og det har jeg gjort siden jeg var en lille pige. Nu er jeg begyndt på noget nyt, som er nemlig at male mennesker og dyr, og håber jeg kun bliver bedre til det.

Jeg har for ikke så lang tid siden oprettet jeg et instagram profil "fritidskunstner", hvor jeg lægger billeder af mine værker op. I må også gerne se dem, hvis I har lyst. Ellers må jeg bare håbe, at I kan lide det, jeg laver :)