Kunstgruppen Kvadrat's picture
Denmark
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Kunstgruppen Kvadrat.

 

Dorte Bundesen, Josephine Ernst, Helle Mie Hellesen og Line Taarnberg

Vi er fire kunstnere, der har dannet ”Kunstgruppen Kvadrat”. 

Hvem er vi og hvad vil vi : 

Vi tager dels udgangspunkt i de klassiske billedteknikker som tegning, maleri og grafiske udtryk som linoleums- og kobbertryk. Men digitalfotografi og videoinstallation er også at finde i vores vifte af udtryk. Dermed skal vores udgangspunkt i kvadratet forstås som en mangfoldig ”kvadratisk ”ramme, hvor alle udtryk er ligeværdige og alle eksperimenter er tilladt, med en hensigt om at give plads til sanser, følelser og mavefornemmelser i værkernes udtryk.

Kunstprojektet: ”De fire Elementer – Ild, Jord, Luft og Vand”.

Vores første projekt  ”De fire Elementer” var en arbejdstitel for gruppen, hvor vi hver især arbejdede med titlen, som inspiration til vores værker. Vores fælles forståelse af ”De fire Elementer” er, at de er grundlæggende for vores eksistens på jorden. Det, vi er skabt af, det vi bliver til, det vi lever af og med. Det, der nærer os, varmer os og sørger for, at vi kan trække vejret. 

Vi vil altid være afhængige af disse fire elementer…

Hvordan omsatte vi så denne forståelse til billedlige udtryk – det var op til den enkelte kunstner i gruppen…om det er i etik, teknik, materiale eller æstetik.  På den måde inspirerede og udfordrede vi hinanden.