Fotograf Michael Thomas's picture
Valhøjs Alle 158
Rødovre, 2610
Denmark
Tel: +45 40726017
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Fotograf Michael Thomas accepts up to 30% payment in artmoney.

Affotografering af malerier og kunstgenstande

 

http://michaelthomas.dk/gallerier/affotografering-af-kunst-malerier/

Jeg laver affotografering af malerier, tegninger, skulpturer, museumsgenstande, unika modeller og meget mere. Både for kunstsamlere, udøvende kunstnere, kunstforeninger og gallerier.

Jeg kommer gerne ud og fotograferer større værker, der ikke kan transporteres, men foretrækker at få objekter ind på mit studie på Frederiksberg. Kvaliteten er i højsædet og jeg opfordrer til en grundig gennemgang af værker og dine tanker med værket eller værkerne inden vi går i gang. Jo bedre jeg er “klædt på” jo nemmere syntes jeg det er at løse en given opgave og dermed skabe det bedste resultat. I affotograferingen ser jeg det som min vigtigste opgave at gengive objektet så naturtro så muligt, uden en fortolkning. Det kræver en lyslægning og fokus på detaljen, som er nemmere at kontrollere på foto studiet.

Du er velkommen til at kontakte mig for at få et pristilbud og en leveringsfrist på en affotografering. Jo flere værker det drejer sig om, jo mere mængderabat vil jeg kunne give. Vi kan evt. aftale en prøvefotografering, ved større opgaver så du kan se hvordan jeg arbejder.

Efter en affotografering bliver billedet billedbehandlet og farvekorrigeret hvis nødvendigt. Jeg leverer det digitalt i høj opløsning, klar til brug på web, i kataloger, bøger, brochurer eller lign. Opløsningen er så stor at det meste kan lade sig gøre.

Jeg hjælper også gerne med til at stå for kontakt til trykkeri eller printsted så du får det bedst mulige resultat.

Affotografering af udstillinger

 

Jeg affotograferer også kunstudstillinger, enten som det kurarterede rum eller til ferniseringen med besøgende.

 

Kunstnerportræt

 

http://michaelthomas.dk/women-artists-portraits-by-michael-thomas-photographer/

Jeg tager også portrætter af kunstnere, hvis du skal bruge billede til webside, katalog el. lign. For mig er det en stor udfordring at møde kunstneren eller samleren i sit miljø og lave et portræt der viser både personen og personligheden. Nysgerrigheden på nye folk og situationer er nødvendig for at kunne starte hver oplevelse med en ren tavle.

Se mere på:

http://michaelthomas.dk/gallerier/affotografering-af-kunst-malerier/