Foredrag

Book et foredrag af Lars Christian Kræmmer

Tlf.: 24251777

Mail: artmoney@mail.dk 

Priside: kr. 5000 + transport 

Lars Christian Kræmmer er uddannet billedkunstner fra Emily Carr University of Art and Design i Vancouver, Canada. Med udgangspunkt i kunst og performance har Kræmmer oplevet eventyret i mange lande verden over. Han har siden 2009 været medlem af Eventyrenes Klub.

Kræmmer er stifter af den legendariske, ”Copenhagen Art Club” og det verdensomspændende kunstprojekt, ”ARTMONEY,” som han har drevet til dato. Derudover handler Kræmmers dagligdag om at male, tegne og skrive.

Foredrag af Lars Christian Kræmmer:

Foredrag 1: Historien om ARTMONEY

Kræmmer lancerede verdens første artmoney i december, 1999. Artmoney var skabt som et ”menneskeligt” alternativ til almindelige penge. En håndlavet pengeseddel af original kunst med fast format og fast kurs, som skulle bruges direkte i butikker. Det viste sig snart, at det utopiske valutakoncept havde hold i virkeligheden, og artmoney blev udbredt blandt kunstnere og butikker verden over.

Hør den farverige fortælling om de utallige op- og nedture Kræmmer oplevede i løbet af godt 20 års græsrodsarbejde med det helligste af alt i dagens Danmark – penge!

Foredrag 2: Med kunsten på EVENTYR

Den sidste performance, Kræmmer lavede på kunstakademiet var møntet på at lære at se. Han sad 7 uger i en kasse i totalt mørke. Den begivenhed fulgte han op ved at vandre 7 måneder i en sort kutte som ”kunstnermunk.”

Kræmmers kunst har altid været motiveret af nysgerrighed og lysten til nye eventyr. Således opholdt han sig 7 uger i en seng med en japansk turist, som senere blev hans kone og mor til hans to børn. Han tegnede- og byggede sit eget hus i København uden tilladelse og boede der i tre år. Han besteg Mont Blank for at male akvareller fra Europas højeste tinde. Han sad 7 døgn i et bådehus på Peblinge Sø i København uden at sige en lyd for at opleve verden uden sprog. Han stod splitternøgen på Wall Street i 7 sekunder med artmoney i hænderne for at dirigere verdensøkonomien i en bedre retning. Han rejste 7 år efter begivenhedernes gang for at undersøge, hvad livet byder på, når man ikke følger pligter og planer. Og så var der selvfølgelig opfindelsen af sin egen kunstvaluta – ARTMONEY.

Lad dig inspirere til, hvordan kunst kan være vejen og midlet til et liv i relativ frihed.

Relevante links:

www.kraemmer.dk