Plastic Planet

Kunstudstilling med et tvist.

Inge-Lise Busacker udstiller i Brønshøj Kulturhus Pilegården fra d. 4. dec. - 29. jan.

Fernisering tirsdag den 4. december, kl. 17-18

Se Pilegården hjemmeside: pilegaarden.kk.dk

Inge-Lise Busacker er billedkunstner, og har udstillet siden 1983. Hun er uddannet lærer med speciale i billedkunst samt studier i visuel kommunikation og billedkunst fra DPU samt elev af Allan Stabell.

Inge-Lise arbejder både med traditionelt maleri og mixed media, hvor hun blander forskellige teknikker og materialer for at opnå forskellige visuelle udtryk.

Inge-Lise bor i Brønshøj, men er født og opvokset på Fanø. Her har naturen som et æstetisk åndehul spillet en stor rolle for hendes opvækst. Udstillingen Plastic Planet tager da også ved første blik udgangspunkt i hendes landskabsmalerier. Men den røde tråd ved værkerne sender blikket videre til små bokse, som gør beskueren opmærksom på mennesket indflydelse på naturen. Med udstillingen ønsker Inge-Lise at lade beskueren nyde naturens skønhed og beroligende effekt for derefter at sætte fokus på konsekvenserne af vores forbrug af bl.a. plastik - som en reel trussel mod vores blå planet. Hun ønsker også at bidrage til dialogen om jordens tilstand og at engagere beskueren i at værne om vores fælles natur.   

Udstillingen er kurateret af Charlotte Lahn Pedersen og Anette Andersen.
 

Location:
Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, Brønshøj
Date:
Event admin: Inge-Lise Busacker
Contact participants