Juleudstilling i Galleri Lolland

Galleri Lolland inviterer igen alle registrerede Artmoney kunstnere til at udstille ved galleriets juleudstilling og stiller stedets længste væg på 8,5 m til rådighed.

Varighed: 26. november - 7. januar

Sidste år var vi 13 kunstnere og fik flot omtale i både Folketidende og Ugeavisen og folk var vældig interesserede.

I år støtter vi ekstra op omkring udstillingen med et foredrag af Lars Christian Kræmmer den 3. december og en Artmoney workshop samme dag.

Interesseret?

Du sender 10 stk. Artmoney inklusiv en oversigt over tilsendte værker med angivelse af mobilpaynummer + mailadresse og en frankeret + adresseret returkuvert til Laila Cichos, Guldborgvej 37, 4990 Sakskøbing senest den 11.11.2022. Temaet er frit.

VI sørger for opsætning, mærkning og salg samt fernisering og bemanding af galleriet. Alle får et værk repræsenteret i vinduet.

Pris: 400,- Du betaler ikke kommission af salg. Indbetales på mobilepay 600339 senest 11.11.2022. Husk at skrive Artmoney i kommentarfeltet.

Om Galleri Lolland. Vi er placeret i gågaden i den centrale del af Maribo, som er en livlig handelsby midt på Lolland. Galleriet er på 200 m2 og huser 6 faste kunstnere samt månedlige gæstekunstnere fra hele landet.

Vi har allerede et par tilmeldinger, men håber mange flere har lyst til at deltage.

Location:
Østergade 13, 4930 Maribo
Date:
Event admin: Lars Christian ...
Contact participants