Foredrag om artmoney (lecture)

Tegn dine egne penge

Så enkelt lyder budskabet fra Lars Kræmmer, når han i La Oficina fortæller butikker på Frederiksberg, hvordan man gør en god forretning ved at acceptere: ”ARTMONEY.”

Artmoney var forud for sin dit, da de første sedler så dagens lys i 1997. Det var inden det var almindeligt med Internet og før nogen havde drømt om at eje en smartphone. ”Nu er samfundet klar,” påstår Kræmmer, som netop har lanceret et nyt web site, som er designet til at håndtere både fysisk og elektronisk artmoney aktivitet.

For de, som ikke er bekendt med artmoney, så fungerer det således:

  1. En kunstner laver en artmoney
  2. Den har en standard format på 12x18 cm og en fast kurs på kr. 200
  3. Artmoney kan bruges direkte i butikken som hel- eller delvis betaling
  4. Butikken har en gratis profil på artmoney sitet, hvorfra man kan sælge artmoney til samme faste kurs, som de blev brugt til i butikken
  5. Desuden kan butikken bruge sine artmoney i andre butikker

Artmoney tillader kunstnere med få midler at handle, hvor de normalt ikke har råd til at handle. Artmoney bruges også i høj grad som gave, og kan således betragtes som et ”gavekort” til brug i tilknyttede butikker. Da artmoney er en global valuta, er tilknyttede butikker også et rejsemål for turister, som vil opleve at bruge artmoney til indkøb.

Der er allerede mere end 100 butikker tilknyttet. Der vil dog ske en udskiftning i nær fremtid, da mange butikker har været med i årevis, og nogle måske ikke længere er aktuelle. Samtidig kommer nye og spændende butikker til nu, da det nye site gør det nemt og gennemskueligt at handle med artmoney. Vi er meget spændt på udviklingen med det nye site, som rummer et kæmpe potentiale både for kunstnere, samlere og butikker verden over!

”Frederiksberg blev ikke bygget på én dag. Derfor vil vi fokusere lokalt inden vi spreder rygtet globalt,” fortæller opghavsmanden. ”Det er vigtigt at involvere lokale butikker og danne presedens for andre lokalmiljøer i ind- og udland. Frederiksberg er det perfekte vækstlag for en global, alternativ valuta med rod i kunst og kreativitet, og det vil vi gerne demonstrere for den store verden, ” slutter han.

Butikker og kunstnere på Frederiksberg er velkomne til et gratis foredrag, hvor Lars Kræmmer fortæller hele historien om artmoney i de det charmerende omgivelser på kontorfællesskabet, ”La Oficina.”

 

Foredraget er GRATIS

 

Location:
Suomisvej 4, Frederiksberg
Date:
Event admin: Lars Christian ...
Contact participants