Det handler om penge: Koncert og kunst

Har du lyst til at udstille dine artmoney ved et unikt arrangement?

Den 3. november 2016 afholdes der koncert med bandet Velfærdsmusik* på Kulturstationen i Vanløse. Arrangementet handler om hvordan vi kan påvirke økonomien i en sund og retfærdig retning. En af måderne vi kan påvirke økonomien i en mere menneskelig retning er via artmoney. Derfor inviteres udøvende artmoney kunstnere til at deltage og sidde ved cafebordene, hvor de kan tale med og vise deres artmoney til interesserede. Det er selvfølgelig også tilladt at sælge, hvis nogen vil købe.

Arrangementet er åbent for alle, men der vil blive sendt en personlig invitation til alle erhvervsdrivende i Vanløse, idet vi håber derved at kunne udbrede accepten af artmoney i bydelen.

Lars Kræmmer vil holde en introduktion til artmoney for arrangementets besøgende, hvor han bl.a. vil give sit bud på, hvorfor handlende med fordel kan sige ja til at modtage artmoney i deres forretning.

Hvis du har lyst til at være med så skriv til Dull Fantastique på dull at dull dot dk eller via FB-chat (https://www.facebook.com/dullfantastique/). Det er som med de fleste artmoney arrangementer ucensureret og først-til-mølle.

* Velfærdsmusik spiller politik, men er ikke partipolitisk. Musikken kan høres på Soundcloud (https://soundcloud.com/velfaerdsmusik/sets/tidtilmodstand) eller tjekkes på Facebook (https://www.facebook.com/Velfaerdsmusik/)

Location:
Kulturstationen Vanløse
Date:
Event admin: Dull Fantastique
Contact participants