Artmoney Randers inviterer til udstilling af "mine bedste Artmoney"

Kære Artmoney kunstner,

Artmoney Randers inviterer dig til en udstilling under temaet: "Mine bedste Artmoney."

Udstillingen er målrettet artmoneykunstnere, der er registreret på artmoney.org. og som bor i Randers og omegn, men andre artmoneykunstnere, der har mulighed for personligt at aflevere og hente deres artmoney er MEGET velkommen.

Udstillingen finder sted hos Fru Hansens Gallerister i Drastrup, lige uden for Assentoft og strækker sig over 6 week-ender i november/december i tidsrummet kl 10-16.

Udstillingen vil være bemandet. Du udstiller på eget ansvar, da galleriet ikke er tyveriforsikret. Det koster 200 kr. deltage. Ingen kommission ved salg. Galleriet annoncerer udstillingen på de sociale medier og e-avis og det forventes, at du også selv sender invitationer ud i dit netværk. Der vil være fernisering lørdag den 2. november kl 12, hvor Artmoney Randers er vært ved et beskedent traktement. Du er tilmeldt, når du har betalt på MobilePay - 23357910 senest mandag den 28.10. Husk at skrive dit navn og tlf. nr. ved betaling.

Dit navn og MobilePay nr. skal fremgå tydeligt, når du indleverer dine Artmoney. Skriv det helst på et artmoneyformat, så det kan sættes op på din stige.

Du afleverer 7 artmoney og din artmoneystige i galleriet torsdag den 31.10. i tidsrummet 16-18 hos Fru Hansens Gallerister, Ebeltoftvej 5, Drastrup, 8960 Randers.

Her vil Connie og jeg tage imod. Der er gratis parkering i gården, og du kan holde lige ved døren Mangler du en artmoneystige, skriv en mail til Hanne, så prøver vi at finde en løsning på det. Afhentning af artmoney og stige efter aftale, når udstillingen er slut. 

Glæder os til din tilmelding og til at se dig i galleriet. Du kan også læse på Facebook på Artmoney Randers.

Connie Thornemann Terkelsen og Hanne Falk

Ps! Du er meget velkommen til at maile til Hanne, hvis du har spørgsmål på: hafni@me.com

Location:
Drastup ved Randers
Date:
Event admin: Connie Thornema...
Participants
Contact participants