Artmoney for sale

This user has no artmoney for sale.

Vermundsgade 9
Copenhagen, 2100
Denmark
Tel: -45 26853878
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Melody Makers accepts up to 50% payment in artmoney.

Regler:

01. Alle genrer kan medvirke i Melody Makers så længe der er tale om rytmisk musik og I kan fremføre det live. I skal kunne spille minimum 35 minutter.

02. Alt materiale skal være originalt. Dvs. at det ikke er tilladt at stille op med coverversioner.

03. Det er Melody Maker Contest, der udvælger de deltagende bands blandt de indsendte demoer.

04. Et band der er blevet udvalgt til at spille, optræder til minimum et arrangement. Publikum stemmer. Vinder bandet, går det videre til anden runde på samme spillested. Vinder bandet også denne aften, er det nomineret til Melody Maker Awards 2007, der afvikles i pumpehuset i Kbh. Jan/Feb 2007.

Der er altid et band der går videre til næste arrangement. Dvs. bliver et band nomineret til Melody Maker Awards, vil bandet der bliver nr. 2 den pågældende aften gå videre til næste arrangement, med mulighed for også at blive nomineret.

05. I de indledende runder er det publikumsstemmer der afgører hvilket band der går videre. I finalen vil det være en fag-jury.

Melody Maker,s repræsentanter kan ved de indledende runder uddele et såkaldt ”wild-card” til bands der udmærker sig på særlig vis. Wild-card’et” vil fungere som en direkte nominering til finalen og ikke påvirke publikums afstemningen.

06. Melody Maker Contest forbeholder sig retten til at anvende indsendt materiale samt tilgængeligt materiale på internettet, det være sig musik, tekst og billeder i markedsføring af Melody Maker Contest 2006/07.

07. Når vi modtager indsendt materiale er det underforstået at disse regler er accepteret.