Artmoney for sale

Past events

Condomeriet Randers

"Makelovenotbabies"

Artmoney exhibition at Condomeriet Randers 12.-31.8.2015.
Randers SØ
Denmark
Tel: +45 23357910
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Præsentation af billedmager, Hanne Falk
Gennem forskellige længerevarende kurser hos hhv Randers Kunstskole og Århus Kunstakademi samt kurser af kortere varighed i ind- og udland, har jeg gennem årene erhvervet nogle grundlæggende principper og holdninger til arbejdet som billedmager.
 
De undervisere, jeg gennem tiden har frekventeret, er selv udøvende billedkunstnere. De har hver især sat spor i mit billedunivers og har været og er til stadighed, til stor inspiration i mit arbejde som billedmager. Jeg inspireres af oplevelser i naturen, på rejser, ved oplevelser i malefællesskaber, på kurser og gennem at leve livet på godt og ondt. For mig er arbejdet med maleriet en fordybelse og en refleksion af en proces. Jeg er ikke begrænset af en bestemt genre. Jeg arbejder meget eksperimenterende og anvender gerne forskellige virkemidler i mine arbejder. Jeg arbejder primært med akryl farve og i mange lag.
 
Jeg er registreret Artmoney kunstner.
 
Jeg udstiller lejlighedsvis både malerier og Artmoney. 

Jeg tilbyder korte kurser i nogle af mine teknikker til personaleforeninger, venskabsklubber, der søger alternative aktiviteter eller andre grupper, der måtte være interesseret.

 
 Mail:hafni@me.com