Artmoney for sale

Sold artmoney

Past events

Thorshavn, Faeroe Islands

Worldwide artmoney exhibition

Look out for 20 artmoney - ReThink Figurehead inspired by Norwegian artist Marit Benthe Norheims beton shops - Life Boat - visiting Danish harbours during Eu
Condomeriet Randers

"Makelovenotbabies"

Artmoney exhibition at Condomeriet Randers 12.-31.8.2015.
Randers SØ
Denmark
Tel: +45 23357910
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Præsentation af billedmager, Hanne Falk
Gennem forskellige længerevarende kurser hos hhv Randers Kunstskole og Århus Kunstakademi samt kurser af kortere varighed i ind- og udland, har jeg gennem årene erhvervet nogle grundlæggende principper og holdninger til arbejdet som billedmager.
 
De undervisere, jeg gennem tiden har frekventeret, er selv udøvende billedkunstnere. De har hver især sat spor i mit billedunivers og har været og er til stadighed, til stor inspiration i mit arbejde som billedmager. Jeg inspireres af oplevelser i naturen, på rejser, ved oplevelser i malefællesskaber, på kurser og gennem at leve livet på godt og ondt. For mig er arbejdet med maleriet en fordybelse og en refleksion af en proces. Jeg er ikke begrænset af en bestemt genre. Jeg arbejder meget eksperimenterende og anvender gerne forskellige virkemidler i mine arbejder. Jeg arbejder primært med akryl farve og i mange lag.
 
Jeg er registreret Artmoney kunstner og deltager i udstillinger her i Danmark såvel som i udlandet. Jeg arbejder gerne med temaer, det kan være over politiske emner, historiske o.a. 

Jeg tilbyder korte kurser i nogle af mine teknikker til personaleforeninger, venskabsklubber, der søger alternative aktiviteter eller andre grupper, der måtte være interesseret. Henvendelse - send en mail eller ring for nærmere oplysninger. 
Mail:hafni@me.com eller mobil: 23357910