Holmegaard
Denmark
Tel: +45 55563210
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Farvernes drivkraft

Min evige fascination af farver er drivkraften i alle de måder, som jeg arbejder med min kunst på.

Som multikunstner kender jeg ikke til begrænsningens kunst, og når jeg udforsker de forskellige materialer og teknikker, så får jeg en helt speciel farveoplevelse ud af det. En oplevelse jeg til stadighed ønsker at gengive i min kunst.

Jeg er uddannet som designer i 1991 fra Danmarks Designeskole i København. Jeg har arbejdet med vævning, silkemaling, patchwork mm. før jeg endte, hvor jeg er nu - med maleri, glas og smykker. Den røde tråd gennem alle min forskellige arbejdsområder er farvernes samspil og tyngde. Farveoplevelserne er berigende for mig – og forhåbentlig også for dem, der køber min kunst.

Kunst-arter

Malerierne er tit et mix af forskellige medier som akryl, collage, flydende akvarel, voks/ Encaustic, decoupage osv. Jeg arbejder både på lærreder, kraftige akvarelpapirer og specielmaterialer.

Glasprodukterne er lavet i koldt glas, som bliver ovnformet. Jeg anvender primært Bullseye glas, fordi jeg syntes, det er den glastype, der giver det flotteste farvespil.

Smykkerne laver jeg primært i importerede glasperler og halv-ædelstene tilsat lidt metal og andet.

Galleri

Jeg har mit eget galleri i Toksværd, som jeg åbnede i juni 2009. Åbningstiderne er efter aftale til et uforpligtende besøg. Da jeg bor ved galleriet er det ikke til ulejlighed.

Jeg deltager årligt i Åbent Atelier i Næstved (1. weekend i september) og holder åbent hus mm. Følg med på FB: Dina Amholts aktiviteter.

Jeg har også de sidste mange år deltaget på Kuba-s Art messe den første weekend i marts på Grønnegade kaserne  Næstved.

Gruppebesøg

Jeg arrangerer gruppebesøg, hvor jeg præsenterer og fortæller om, hvordan jeg fremstiller bl.a. min glaskunst. Oplevelser & hyggeligt samvær er omdrejningspunktet. Kontakt mig gerne via mail dinas@dinas.dk

Nyhedsmail

Du kan tilmelde dig mit nyhedsmail, som jeg udsender ca. 8-10 gange årligt. Skriv en mail til mig eller følg linket: