Artmoney for sale

This user has no artmoney for sale.

Hammershusvej 3A
Herning, 7400
Denmark
Tel: +45 2985 8211
Rating as buyer/seller:
0
No votes yet

Art de Vinci accepts up to 50% payment in artmoney.

Hvem er Art de Vinci?

Kunsten og kreativiteten er vigtig – men forholdene for de mennesker, der producerer materialerne og miljøpåvirkningen af produktionen er også vigtig.

Jeg hedder Benita Mølgaard, og i januar 2014 overtog jeg Art de Vinci – både den fysiske butik på Hammershusvej 3A, Herning samt webshoppen på nettet. Som udøvende kunstner har jeg selv haft fingrene i alle materialerne i min butik, og jeg tager kvaliteten af mine produkter alvorligt. Det kan mine kunder heldigvis mærke, og jeg er stolt over at kunne sige, at butikken har meget få reklamationer.

Før jeg overtog Art de Vinci, har jeg været vidt omkring bogstaveligt talt. Som kvalitetschef i forskellige firmaer, har jeg rejst Asien tynd i arbejdet med kvalitetssikring og CSR (se infobox nedenfor). Dét er noget, der betyder meget for mig, og jeg viderefører opgaven her i Art de Vinci.

Derfor har jeg brugt ressourcer på at finde leverandører til lærreder og rammer, der produceres i Kina, som er BSCI registrerede. Det betyder nemlig, at de allerede arbejder med deres sociale og miljømæssige forhold for deres medarbejdere, og at der er kontrol med at forholdene opretholdes og hele tiden forbedres.

Emballagen til pakkerne i webshoppen er genbrugspap fra tekstilfabrikken Rainwear, som er min nabo.

Da ingen af vores pakker kan pakkes i en standard papkasse, er denne løsning, hvor vi ”wrapper” en ny kasse omkring ordren, en meget god løsning. Det kommer der mange sjove og fantasifulde papkasser ud af.

Bl.a. biler og ubåde er dukket op… Håber det sætter smil på læben hos modtageren.

Den fysiske butik på Hammershusvej har fast åbningstid hver torsdag og fredag fra kl. 10 – 17:30 (helligedage undtaget). Derudover kan du altid ringe og høre, om jeg arbejder på lageret, for så åbner jeg gerne butikken for dig. Du kan også tage chancen og kik forbi. Ring på klokken ved lagerdøren.